Borebroeleft 2023, Aojers vanne Broêd

Home / Algemeen / Borebroeleft 2023, Aojers vanne Broêd
Algemeen,  Nows 1
Bijnaam : Peter Verbeek
Bijnaam moeder : Els Salome van Co en Ton Salome de postbode
Bijnaam vader : Anton Verbeek van Riet en Toon Verbeek de koster
Ik ben Peter. Ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Koudekerk aan de Rijn met mijn ouders Els en Anton en zus Marloes en broer Rob. In die regio zijn ze niet echt bekend met de Vasteloavundj. Dat is pas gekomen toen ik 12 jaar geleden voor de liefde naar het zuiden ben verhuisd en in Weert ben komen wonen.
Ik woon samen met Annette en onze 2 dochters , Isa en Tara, op Laarveld. Ik werk als werkvoorbereider bij een aannemer in Eindhoven. In het dagelijks leven ben ik druk bezig om ervoor te zorgen dat die stad een stukje mooier wordt door de hoogste nieuwe woontoren te realiseren. Bij de BRL zorg ik als bestuurslid er mede voor dat de leden deel kunnen nemen aan leuke activiteiten.
Onze dochters gaan allebei naar IKC Laar, groep 7 en 4. Sinds onze oudste dochter daar naar school gaat, ben ik als westerling pas echt de Vasteloavundj in getrokken. Nadat ze één van de Loarder Muuskes is geworden is dit alleen maar meer geworden.
Ich bin Hanneke, dochter van Wiesje van Buchters Harrie en Versants Grit en van Ton van Wiel van Dreesen Toeen en Leen vanne dikke Bert .
Getrawtj met Ivo en mooder van twieë prachtige dochters, Loïs en Mare die heej op Laor nao IKC Laar gaon. Wie os Mare geboren waor en vae oees gezin complieët haaje, zeen vae nao Laor verhoeësj en dao woeëne vae fantastisch oppe Aldenheerd, schuun tieëgenover de kerrek. Nao jaore op-en-nieër gereisj te hebbe nao Mestreecht veur mien werrek, heb ich det sinds september lekker dicht-beej: beej oeës Gemeindje Wieërt. In ’t dageliks laeve kan ich geniete van mien gezin, lekker oppe bank met ’n bökske of met wat knutselwerrek. Auch volg ich al jaore nej-les heej op Laor beej Flash Fashion woeë vae eedere donderdig schoeën kleijer maake mer veural völ lol en plezeer hebbe.
Vastelaovundj viere daon ich al vanaaf ich kan laupe. Un geweldjig fieëst woeë ich altieëd nao tow laef. Heej op Laor heb ich det auch al jaore gedaon, met de jaore 2018 en 2020 as hoeëgtepunt want in 2018 waor miene Ivo zoeën van ’t Gawwe Boore Broeëdspaar en in 2020 mochte vae as adjudant ’t seizoen mej viere met ozze Preens Joost I vanne Moêzevângers. Un jaor um noeëts mieër te vergaete!!!
Herstikke leuk det ich dit jaor as mooder vanne broeëd, mej maog daon op Laor met de Boorebroeëloft, kotj allemaol op 11 fibberwarie want dan weurtj ’t weer un schoeen fieëst!

One thought on “Borebroeleft 2023, Aojers vanne Broêd

 1. Hanneke, wat ontzettendj leuk zèk 👍🏼 En wat zulse in dien nopjes zeen.
  Geniet dur lekker van en maak veural plezeer.
  Groetjes,
  Carin ❤️💛💚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 •  
  Previous Post

  Borebroêleft 2023, Getuuëge

 •  
  Next Post

  Borebroêleft 2023, Aojers vanne Broêdegom